Peklo u Jakuba Prachaře!

Jakub Prachař 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. dubna 2019 16:56 | Aktualizováno: 30. dubna 2019 23:02

Instagram Jakuba Prachaře se po jeho odchodu od manželky Agáty zásadně proměnil. Přibylo na něm vulgarit na jeho účet, především ženy mu totiž mají tendenci vyčítat rozpad vztahu. Vadí jim především, jak se zachoval k dětem.

Uživatelé sociálních sítí se rozhodli nastavit Jakubu Prachařovi zrcadlo. A pohled to pro něj věru není zrovna dvakrát příjemný, pokud si totiž přečte, co o něm lidé píšou na jeho instagramovém účtu, dozví se o sobě spoustu hrozných věcí.

Především ženy považují porotce Talentu za viníka současné manželské krize mezi ním a manželkou Agátou. „Jakub Prachař mě už nezajímá, přestávám ho sledovat. Měla jsem ho ráda jako člověka, znám ho jen přes TV. Přetvářka, lež a faleš. Když bude v telce, přepnu kanál,“ vyjádřila se jasně jedna z nich.

Další uživatelky dokonce nešetří vulgárními výrazy. „Vys*at se můj manžel na naše dítě a radši chlastat s kamarádama, tak ho zpleskám litinovou pánví tak, že ho nesešijou ani v Ústí,“ vzkazuje mi jistá Veronika s tím, že je táta, ne šašek. Od problémů podle ní utíkají jen slaboši.

„Nechápu, jak tu jásáte nad vtipností Jakuba, protože ať si udělali, co si udělali, prostě pro*ral jedno velikonoční koledování s malou holčičkou, dcerou,“ pokračovala ve vodopádu sprostých slov.

Některým lidem lezlo krkem, jak si Jakub utahoval z Agátiných kulinářských schopností. „Bych chtěla vidět tebe, jak vaříš, frajere! Běž si ohnout tu starou rašpli, chudáku,“ poukazovala Eva na Prachařův údajný románek s kolegyní z poroty Dianou Mórovou. Mnohým vadilo, že se Kubově parodii smála jeho sestra Mariana.

Prachařova rodina se přitom do celé záležitosti plést nechce, ačkoliv Agáta apelovala na Jakubovu maminku Danu Batulkovou, aby přesvědčila syna k návratu. Ona však svolila pouze k tomu, že Agátě pomůže s vyřízením běžných starostí, jako je hlídání dětí. Agáta se navíc chystá do Izraele za maminkou Veronikou Žilkovou, a tak jí brzy odpadnou i tyto starosti.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová