Není už tohle nechutné? Berenika Kohoutová teď opravdu ukázala úplně vše!

Berenika Kohoutová 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. prosince 2018 18:08

Berenika Kohoutová se za své tělo nestydí. Mohli jsme ji vidět nahou jak na filmovém plátně, tak na fotkách na instagramu. To, co zveřejnila nyní, ale překonává úplně vše...

Podle mnohých je Berenika Kohoutová jednou z nejkrásnějších českých hereček, které se kdy svlékly před kamerou. Jiným zase až tak půvabná nepřipadá. Obě skupiny lidí ale musí uznat, že herečka ráda provokuje, a naposledy tím vyvolala pořádný rozruch.

Vše začalo ve chvíli, kdy herečka zveřejnila na instagramu fotku z Lisabonu. Na rozdíl od ostatních fotek na ní ale není příliš oblečená. Vlastně na sobě nemá vůbec nic. "Možná by to chtělo proškolit fotografa, protože vypadáte, jako byste měla mega díru," napsala tehdy jedna z fanynek. "Proč ukazuje zadek," ptala se další.

Zkrátka a dobře bylo o skandál postaráno, to ale nebylo nic oproti tomu, co se na internetu objevilo nyní. Přítel totiž vyfotil herečku, jak sedí na záchodě, a to by nebyla ona, aby to hned nezveřejnila na sociální síti.

Asi není potřeba dodávat, že se kolem fotky strhl šílený poprask. "Kohoutova sa zosrala až tak že si zakrýva hlavu od toho smradu... Priateľ chcel zjavne odfotiť smrad nie Bereniku..." napsal doslova jeden z diskutujících pod fotkou.

"Jak umí hluboko klesnout i naše české hvězdy ;) tenhle svět spěje pěkné do sra*ek, když už se publikují i takové fotky.. pardon pokud tímhle komentem někoho naštvu, jen mi to přijde jako nevhodné .. :)" napsal další...a podobných komentářů najdeme pod fotkou mnohem víc.

Najdou se ale i tací, kteří se herečky zastávají s tím, že dělá jen to, co každý normální člověk. To sice ano, kolik lidí ale má potřebu se tím chlubit na internetu?

Témata: Berenika Kohoutová