Lucie Křížková se dočkala: První hovor s uvězněným manželem!

Lucie Křížková s manželem. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. července 2021 16:00

Lucie Křížková se vypořádává s uvězněním svého manžela. Po jeho nástupu za mříže to navíc chvíli trvalo, než se ozval. Co fanouškům prozradila o prvním kontaktu?

Ve čtvrtek se Lucie Křížková konečně dočkala. "Před osmou hodinou ráno volalo skryté číslo a já tušila, že by to mohl být konečně ON. A byl! Po deseti dnech jsem zase slyšela jeho hlas," svěřila se fanoušků.

Už dříve moderátorka obdržela dva dopisy, ze kterých si udělala základní přehled o pobytu ve vězení. Detaily ale prozradit nechtěla. "Třeba jednou napíšu víc, ale teď je to všechno pořád tak bolavé," uvedla.

"Je to vězení. Čekali jsme, že to nebude jednoduché. A není. Když čtu jeho 'deník', tečou mi slzy. Je to bolestné, hlavně když je hlava přesvědčená, že si takový trest nezaslouží. Ale David to zvládá a zvládne," podotkla někdejší modelka.

Křížková pak připojila fotografii se synem, jak jdou s dopisem do schránky. "Píšeme každý den. Je to zatím ta nejsnazší komunikace, i když kontrolovaná, jako všechno, ale to si asi časem zvykneme," dodala. 

Témata: Lucie Křížková