Smolařka Tamara Klusová: Ošklivá nehoda a nepříjemné zranění!

Tamara Klusová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. října 2020 12:34

Tamara Klusová má pořádnou smůlu! Nejprve musela její rodina řešit opravdu nepříjemné starosti kolem falešné zprávy o smrti jejího manžela Tomáše, teď se navíc nepěkně zranila!

Tamara Klusová má v posledních dnech pořádný pech. Před pár dny se na sociálních sítích šířil hoax, podle kterého její manžel Tomáš Klus zemřel při nehodě. Teď se navíc nepříjemně zranila. „Včera jsem si propíchla nohu hřebíkem v zahradě, když jsem šla v šeru pro dřevo,“ popsala trojnásobná maminka na instagramu.

Reakce její dcerky Jenovéfy (3) byla opravdu pohotová! „Došla jsem zpátky, udělalo se mi (klasicky) nevolno, a tak ležím na zemi, Tom mi drží nohy vzhůru a v ten moment přistoupila tahle paninka, a řekla 'Maminko, už pojď za mnou! Ja Tě ,počebuju živou',“ popsala Tamara, co následovalo.

I proto začala manželka písničkáře Tomáše Kluse více filozofovat. „A já v těch slovech viděla tolik paralelních vesmírů. Viděla jsem i dny, kdy mě všechno štve a na nic nemám náladu a nejsem vlastně naživu.… A pak mi projelo hlavou tolik živých dnů, které jsme prožili od první do poslední minuty a které si navždy ponesou v sobě...“ rozpovídala se.

Právě od toho podle ní podobné úrazy a nemoci jsou. „Aby nás pěkně zastavili a připomněli nám, jak krásné je na světě a abychom chvíli nemohli delat všechny věci s takovou samozřejmostí, na kterou jsme zvykli. A tak bych Vám do nového týdne ráda popřála, ať z těch 7 dnů je minimálně 6 živých dnů. Pusu! A krásné pondělí!“ vzkázala fanouškům Klusová.

Témata: Tamara Klusová