Ladislav Frej v koncích? Tahle osoba ho po smrti partnerky nenechá strádat!

Ladislav Frej 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. srpna 2020 10:20

Ladislav Frej se vzpamatovává z úmrtí partnerky Gábiny, se kterou plánoval svatbu. Naštěstí má kolem sebe samé dobré lidi. Která osoba se rozhodla, že udělá všechno pro to, aby herec znovu našel smysl života?

Hned na začátku tohoto týdne nás zasáhla smutná zpráva o náhlém skonu partnerky Ladislava Freje Gábiny (†56), která se potýkala se zdravotními problémy, konkrétně šlo o zákeřnou rakovinu. Známý herec teď pochopitelně potřebuje podporu.

Nablízku mu momentálně je především kolegyně Simona Stašová, která byla po jeho boku již v posledních dnech Gábinina života. S Frejem totiž na zahradě jeho rodinného domu zkoušeli novou divadelní hru.

„Gábinka nám nahazovala text, byla u toho, když jsme zkoušeli u nich na zahradě, byla vzácný člověk, nezasloužila si takto mladá odejít. Je mi ctí, že jsem mohla v posledním čase se s ní setkávat,“ svěřila se dle webu ahaonline.cz.

Podle známé herečky bylo nádherné je spolu vidět, protože z nich zamilovanost jen čišela. „Udělám všechno pro to, aby Láďa dostal zase smysl života, cítím vděčnost, že ho budu mít v životě,“ dodala Stašová.

Témata: Ladislav Frej Simona Stašová