Tereza Kerndlová změnila názor? Za každou cenu chce domů do Česka!

Tereza Kerndlová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2020 19:21

Tereza Kerndlová si ještě před několika dny užívala pobyt ve Španělsku a domů se zrovna nechystala. Teď už je ale situace odlišná. Zpěvačka dělá všechno možné, aby se do Česka dostala.

Tereza Kerndlová minulý týden pobouřila Česko fotkou ze španělské Marbelly, na které měla nasazený respirátor. Tou dobou se chvástala, že tam koronavirus ještě není, a tak se rozhodla si pobyt prodloužit. Najednou je ale všechno jinak.

Dcera legendárního zpěváka Ládi Kerndla přemýšlí, jak se dostat domů. Jistotu, že se to povede, zatím nemá. „Tak jsem našla let do Prahy, přes Amsterdam na 4. dubna, no uvidíme, jestli to klapne, nebo budu hledat jinej,“ oznámila dnes na instagramu.

Pohledná zpěvačka se chce do Česka dostat za každou cenu, stejně jako spousta dalších Čechů v zahraničí. „Každý chce být v této situaci už ve své rodné zemi, takže myslím na všechny, co se o to pokouší... věřím, že se domů dostaneme,“ vzkázala všem.

„Jinak má tady někdo zkušenost s vrácením peněz za letenky? Snažím se, ale systém mi stále hlásí chybu! Tak jestli někdo neví, jak na to,“ zeptala se na závěr. 

Témata: Tereza Kerndlová