Lucie Šafářová je „další na řadě“! Čeká jí osud Vondráčkové?

Lucie Šafářová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. srpna 2019 11:27 | Aktualizováno: 15. srpna 2019 22:01

Lucie Šafářová se ještě letos stane maminkou, což bývalé tenistce spousta lidí přeje. Zároveň jí ovšem mnozí varují před tím, že může nakonec skončit dost neslavně. Čí osud hodlá Šafářová následovat?

Lucie Šafářová stále budí kontroverze. Třeba lidé, kteří jí takřka nemohou přijít na jméno, tenistce vzkazují, že dopadne jako předchůdkyně Lucie Vondráčková, a proto bude „další na řadě“. „Doufám, že tě potká stejný osud. A stejná mrcha ti odvede Plekance,“ stálo nedávno pod jedním z jejích příspěvků.

Samotná Lucie si nejspíš nic takového nepřipouští a zajímá ji spíš to, že bude „další na řadě“ po své tenisové kamarádce a někdejší spoluhráčce Andree Sestini Hlaváčkové, která tento týden oznámila, že se jí narodila dcera Isabella.

Kdy se potomka dočká tenistka, nedávno prozradil její partner. „Mělo by to být někdy v polovině prosince, takže to pro nás bude krásný vánoční dárek,“ pochlubil se Tomáš Plekanec hokejovému serveru NHL.com. Když se přitom Šafářová pochlubila rostoucím těhotenským bříškem, vypadalo to, že bude mít dřívější termín.

Šafářová každopádně ve skrytu duše doufá, že bude následovat osud šťastně ženaté kamarádky a novopečené maminky Hlaváčkové, nikoliv úděl Vondráčkové, která se nyní konečně dává dohromady. Údajně má totiž po svém boku nového partnera, učitele parkouru Tomáše Zonygu, ač ona sama říká, že jde pouze o známého.

Bývalá tenistka a budoucí maminka bezpochyby věří, že v Plekancovi našla toho pravého, kterého si třeba jednou i vezme za muže. To se ovšem hokejista musí nejprve rozvést s Vondráčkovou, s níž má syny Adama a Matyáše.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková Andrea Hlaváčková