Lucie Vondráčková trénovala na Plekance: Bude to bomba!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 10:13 | Aktualizováno: 23. července 2019 15:21

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková propadla po návratu domů bojovým sportům a fanoušci mají jasno. Podle nich jde o trénink na Tomáše Plekance, s nímž se již brzy potká u soudu kvůli rozvodu.

Lucie Vondráčková holduje po návratu z Kanady domů do Česka různým pohybovým aktivitám. Zatímco pěší turistika nebo jízdní kolo asi nikoho nepřekvapily, nejnovější záběry, které se objevily na jejím instagramovém profilu, nejspíš leckoho zaskočily. Zpěvačka a herečka na nich totiž holduje bojovému sportu.

Konkrétně na videu, na které se můžete sami podívat, kope s dalšími dvěma ženami do boxovacího pytle. „Kopy… jak baletka,“ okomentovala Lucie zmíněné záběry a soudě podle hashtagů tam přišla načerpat i novou dávku inspirace.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Čec 21, 2019 v 8:46 PDT

Zato motivaci ke kopání do pytle nemusela podle reakcí fanoušků hledat dlouho. „Lucko, představte si, že je to váš bejvalej, no ono to hned půjde samo,“ napsala jistá Isabela a další fanynka s ní hned vyjádřila souhlas: „To mě přesně napadlo, že si určitě představuje.“

Někteří příznivci Vondráčkové šli ještě dál a místo použití termínu „bejvalej“ byli naprosto konkrétní. „Trénink na Plekance,“ napsal pan Roman a další se přidávali. „Musíš si představit, že tam je Tomáš Plekanec, to bude bomba!“ vzkázal Vojtěch. „Přesně. Nebo si představit tu krávu Šafářovou, to by šlo hned lépe,“ dodala Nikola.

Fanoušci tak dozajista naráželi na rozvodovou bitvu, která manžele Vondráčkovou a Plekance již brzy čeká, jelikož se nebyli schopni domluvit na tom, jak by mělo jejich soužití probíhat po rozpadu vztahu. Zpěvačka a herečka se každopádně před soudní pří evidentně dostává do dobré psychické pohody.

Témata: Lucie Vondráčková