Andrea Pomeje si pořádně zavařila: Operace je nutná!

Andrea Pomeje 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 8:50

Vdova Andrea Pomeje si pořádně zavařila pracovním úrazem, který se jí nedávno stal během jednoho z vystoupení. Lékaři totiž diskžokejce sdělili nemilosrdný ortel, Andrea bude muset na operační sál.

Jako by letos nebylo těch problémů dost! Andrea Pomeje se po smrti manžela musí vypořádat s dluhy, a tak je opravdu nemilé, že se jí stal pracovní úraz. O tom, jak řádila během hraní v jednom z náchodských klubů, až si udělala cosi s kolenem, jsme vás informovali. Bohužel pro ni se ovšem ukázalo, že je celá věc vážnější, než se zdálo.

„Vytáhli mi vodu z kolene a musím být o berlích v klidu. Jelikož nemám vaz a koleno je tak úplně volné, tak mě operace nemine. Bohužel nevím kdy, protože mám do prosince nasmlouvanou práci,“ řekla Expresu diskžokejka, která si i kvůli dluhům nemůže dovolit zvolnit, a tak musí počkat naopak lékaři se zákrokem.

Jak se vlastně celý incident odehrál z pohledu Andrey? „Hrála jsem na festivalu. Jako utržená jsem lítala po stagi, kvůli čemuž jsem blbě šlápla a bylo to. Jsem pako, ale teď s tím nic nenadělám,“ svěřila se zmíněnému serveru.

Ačkoliv tedy na webových stránkách Radia Kiss, na jehož vlnách moderuje, Andrea vybízí fanoušky, aby si našli, kdy koncertuje, a „dorazili prošlapat střevíce live“, sama si teď na výlety zpoza dýdžejského pultu do publika bude muset nechat zajít chuť.

Témata: Andrea Pomeje