Ondřeje Brzobohatého PŘEPADLI MAFIÁNI! Přiuspali nás a pak...

Ondřej Brzobohatý

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. července 2019 8:23 | Aktualizováno: 23. července 2019 22:47

Na tuhle cestu do Itálie Ondřej Brzobohatý jen tak nezapomene! Na sociálních sítích se podělil o neuvěřitelnou historku o tom, jak zlodějům v Římě ukradl vlastní auto!

„V noci přišli neapolští mafiáni, stříkli mám do tváře nějakej prudkej uspávací.. něco, abychom spali jako dudci a nevšimli si toho. A mezitím nás vykradli. Hledali batohy a všechno možný. A v tom batohu našli klíče od mýho auta a frnkli. Ale nevěděli, že já mám v autě GPSku,“ vypráví Ondra na videu, které zveřejnil na sociálních sítích.

Fanouškem také ukázal rozházené papíry a dodal, že italská policie je už pachatelům na stopě. Pak popsal, co následovalo a jak celá nepříjemná krádež dopadla!

„Tak jsem právě přátelé teď na vlastní kůži vyzkoušel geniální výhody aplikace Volvo on Call. V italské Sabaudii se nám přes noc zloději vloupali do baráku, přiuspali nás a ukradli mi klíče od auta. S tím autem odjeli na parkoviště do Říma. Chválabohu neukradli telefon, takže jsem hned ráno auto vyhledal a našel.“ upřesnil Brzobohatý.

Kamarád mu prý poradil, ať se podívá nad kolo pod karoserii, že prý tam obvykle nechávají klíče pro další partu, která se potom už postará o další proces krádeže. „Klíče tam skutečně byly. Vyfasoval jsem protokol od policajtů, nastartoval a už si to štrádujem domů do Prahy,“ raduje se český hudebník. Pro všechny, kterým by se podobná situace přihodila, poslal jednu radu. „Pokud auto najdete, klíč hledejte za kolem. Dávejte na sebe pozor, ať jste kde jste...“ vzkazuje Čechům Brzobohatý.

Témata: Ondřej Brzobohatý Itálie krádeže aut