Karel Gott obětí domácího násilí? Drobný vrací úder!

Karel Gott s manželkou Ivanou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. června 2019 8:46 | Aktualizováno: 30. června 2019 0:43

Na pár týdnů se po něm slehla zem, asi si potřeboval srovnat myšlenky, nakonec se ale zpěvák Milan Drobný opět ozval, aby se hájil v kauze „domácího násilí“ u Karla Gotta. Co si pro Mistra připravil tentokrát?

Kauza „Ivana mlátí Karla Gotta“ před časem definitivně rozkmotřila Slavíka a jeho kamaráda Milana Drobného. Jenže známý zpěvák se desítky let trvajícího přátelství nechce jen tak vzdát, proto dostal nápad, který by je oba mohl usmířit.

Letošnímu jubilantovi Gottovi připravil dle svých slov dárek ušitý přímo na tělo. Zhudebnil totiž jejich společný životní příběh – napsal text, složil hudbu a vše nazpíval se symfonickým orchestrem. Teď má však problém dostat cédéčko k Mistrovi.

„Napsal jsem jeho mluvčí, ať mi řekne, kam jí to můžu dovézt, a poprosil ji, aby mu ten dárek předala. Ještě se mi neozvala,“ postěžoval si Blesku Drobný, který stále nedokáže pochopit, proč se na něj Gott s rodinou tak rozzlobil.

Proto se vrátil i ke kauze domácího násilí u Gottových. „To je přece logické si to chtít ověřit, jestli někdo neubližuje kamarádovi. Na tom vážně nevidím nic špatnýho!“ hájí se zpěvák, který se v celé kauze nakonec považuje za poškozeného.

„Oni buď neumějí číst, nebo co, ale prostě to proti mně otočili. Jako že já jsem řekl, že ho mlátí! Já jsem nic takového nikdy neřekl! V té knize je černé na bílém, že to řekl Olda. Takže vůbec nechápu, proč Karel takhle vyvádí. Četl to vůbec? Anebo si nechal jenom něco nakukat?!“ řekl na rovinu Drobný, který by se chtěl s Gottem celou věc vyříkat.

„Vždycky jsme to tak dělali a on mi teď prostřednictvím své mluvčí napíše SMS, ve které mě úplně znemožní. No, ale otázkou je, jestli Karel o té esemesce vůbec ví. Rád bych věřil, že ne. Protože pokud ano, tak už to opravdu není ten Karel, kterého jsem znal,“ dodal na závěr.

Témata: Karel Gott Milan Drobný Ivana Gottová