Jiří Krampol má jasno: Zde je plán útěku od nemocné Hanky!

Hana Krampolová s mužem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. června 2019 8:45 | Aktualizováno: 28. června 2019 23:14

Oblíbený herec a moderátor Jiří Krampol by konečně rád viděl svou manželku Hanku zdravou, a tak vidí jediné řešení. Zavřel by ji do léčebny a nejraději by s přáteli sám zmizel pryč, aby si mohl odpočinout.

Trápení Jiřího Krampola s nemocnou manželkou Hankou pokračuje. Naposledy přibyly obavy o stav jejích vnitřních orgánů a strach z operace, lékaři přitom stále neznají přesnou příčinu jejích zdravotních problémů. Krampol má ale o jedné věci jasno – Hanku nechce vidět doma dřív, než se kompletně uzdraví.

„V léčebně bude tak dlouho, dokud se nedá úplně dohromady. Možná to bude chtít i delší pobyt než jenom měsíční. Uvidíme, jak to půjde,“ řekl Aha! populární herec a moderátor, který už se evidentně smířil s realitou. Složitější je naopak přesvědčit jeho ženu, kterou v léčebně nebude moci navštěvovat.

„Snad se s tím už smířila. Je to totiž velmi rozumné, že jsou tam návštěvy zakázané. Jenom by ji rozptylovaly od léčby,“ myslí si známý bavič, který už Hančin přesun do léčebny vyhlíží. Poskytne mu totiž příležitost si alespoň trochu odpočinout.

„Jsem strašně unavenej a potřebuju si odpočinout. Ty časté návštěvy Hanky v nemocnici mě zmáhají. Těším se, že o ni bude postaráno a já s partou přátel někam vypadnu k vodě. K moři nebo řece, to je fuk, hlavně, že si odfrknu,“ vysvětlil Krampol.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová