ŠOK! Agáta Prachařová požádala o rozvod a začaly se dít věci!

Agáta a Jakub Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. června 2019 8:23 | Aktualizováno: 30. června 2019 0:43

Několik měsíců trvající manželská krize, kterou si procházeli Jakub a Agáta Prachařovi, může být u konce. Agáta údajně požádala o rozvod, nakonec má být ale všechno úplně jinak. Ve středu se totiž děly věci.

Ještě několik dní zpátky to vypadalo, že manželé Agáta a Jakub Prachařovi mají jeden druhého dost. Poté, co se dcera herečky Veroniky Žilkové vrátila z Izraele, se porotce Talentu doma vždy jen mihl na pár okamžiků a zase zmizel neznámo kam.

Teď je ale všechno jinak. Podle informací Blesku ve středu vpodvečer oba společně nasedli na skútr a měli namířeno na večeři. „Agáta objímala Jakuba a byla samý úsměv,“ řekl zmíněnému deníku očitý svědek. Čím jí manžel tak rozesmál, ví jen ona sama.

Říct to ale odmítá. Ač by jindy klidně mluvila dlouhé hodiny, tentokrát se obrnila hradbou mlčení. „Nic nebudu komentovat,“ odvětila Blesku na dotaz, zda je manželská krize, která se táhne už několik měsíců, definitivně u konce.

O tom, jak vážná situace u Prachařových doma byla, vypovídá další informace, kterou disponuje Blesk. Podle všeho totiž Agáta před odletem do Izraele podepsala rozvodové papíry. Najednou to však vypadá, že se její život zase obrátil naruby.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař