Blesk z čistého nebe! Rozchod Erbové a Gulašiho byl totální šok!

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 8:44 | Aktualizováno: 15. června 2019 11:33

Modelka Vlaďka Erbová a hokejista Michal Gulaši si před několika dny dali definitivní sbohem a pro modelku to prý byl totální šok. Podobný scénář si totiž podle dobré kamarádky vůbec neuměla představit.

Rozchod modelky Vlaďky Erbové a hokejisty Michala Gulašiho visel ve vzduchu prakticky od počátku letošního roku a před pár dny se stal skutečností. O příčinách se toho napsalo mnoho, podle někoho měla Erbová partnerovi bránit ve styku s rodinou. Největším problémem ale měla být mediální pozornost.

Oběma totiž vadily články, které o nich v médiích vycházely. Gulaši přítelkyni vinil z toho, že se na jejich vzniku podílí – s novináři si údajně často telefonovala. Erbová se však měla dušovat, že to není pravda. Rozchodu ale zabránit nedokázala, protože si ho prý vůbec nepřipouštěla.

„Mluvila jsem s ní začátkem minulého týdne a rozchod absolutně nepřipouštěla. Naopak mi vyprávěla, co spolu s Michalem chystají. Musel to být pro ni šok, když na ni oznámení o rozchodu vybalil,“ prozradila eXtra.cz přítelkyně Vlaďky.

Gulaši už se jednou v minulosti nechal zviklat k návratu k Erbové, tentokrát podobný scénář nepřipouští. Podle jednoho z jeho kamarádů je rozhodnutý, že už se k modelce nevrátí. Zatím se jim však nedaří zcela zpřetrhat vazby.

Pojí je totiž lukrativní byznys v oblasti realit, společně mají vlastnit sedm bytů v severních Čechách – pět v Mostě a dva v Litvínově. Dohromady v něm mají přes dva miliony korun a je otázkou, jak se mezi sebou vypořádají.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši